SMAKER, INGREDIENSER & PRODUKTER AV HØY KVALITET

Hos Art of Flavor finner du kun smaker, ingredienser og produkter av høy kvalitet. Alt er nøye utvalgt, og vi er stadig på søken etter nye og bedre smaksopplevelser. Mye importerer vi selv, noe som bidrar til et nøye utvalgt og unikt tilbud – mye av sortimentet vårt finner du derfor ikke andre steder. Vi kan blant annet tilby nydelig håndlaget pasta fra Puglia, Italia. Pastaen er langtidstørket på den tradisjonelle metoden og saften fra ulike grønnsaker gir pastaen lekre farger. Videreimporterer vi prisvinnende BBQ-sauser, dressinger, sjokolader, kjeks og alt en trenger for å imponere på kjøkkenet. Vi tror også at tilbehør, som vakker keramikk og et lekkert dekket bord gjør at maten smaker enda bedre. Hos oss finner du derfor masse lekkert interiør og tilbehør til kjøkkenet.

Vi er brenner for at våre kunder skal oppleve matmagi, ikke bare i helgene eller ved store begivenheter, men også i hverdagen. Oljene våre er av ypperste kvalitet, og de skal nytes like mye til hverdag som til fest! Besøker du en av våre butikker vil du derfor alltid få muligheten til å smake på hele sortimentet, ta med deg oppskrifter og forhåpentligvis reise hjem med et ønske om å skape egen matmagi! 

Det hele startet i 2006 da mor og datter, Michelle og Brie Schaeffer, stiftet selskapet med et ønske om å kunne tilby sunne og ferske råvarer til sitt lokalsamfunn i Montana, USA. Det familieeide selskapet spesialiserer seg på utsøkte olivenoljer, balsamico-eddik og andre kulinariske smaksopplevelser. Olivelle-familien er blant verdens første klassifiserte olivenoljeeksperter og sammen med sitt produksjonsteam smaker de seg årlig frem til de beste innhøstingene.

I dag drives Art of Flavor-butikkene i Norge av Brad, sønn av Michelle, hans kone Victoria og hennes søster, Mille. Kommer du innom en av våre butikker er sjansen stor for at du møter på en av oss tre og vi gleder oss til å møte nye samt faste kunder, for å dele inspirasjon og matengasjement. Vi brenner for kvalitetsprodukter og håper vår lidenskap er smittende, for hva er vel bedre enn et deilig velsmakende måltid? Lite, mener nå vi, da de beste samtalene, hyggeligste minnene og den ekte roen finner sted rundt et deilig måltid.  

La oss sammen skape MatMagi, 

Victoria, Mille & Brad